Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία Natural Balance με έδρα τη Θεσσαλονίκη διανέμει τα προϊόντα της
σε όλη την Ελλάδα σε φαρμακεία και καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών.
Όραμα μας να καλύπτουμε τις ανάγκες του καταναλωτή για υγεία και ευεξία με απόλυτα ασφαλή φυσικά προϊόντα.
Η Natural Balance αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την εταιρία Specchiasol.

Η Specchiasol ιδρύθηκε το 1973 στην Βερόνα και έκτοτε παράγει πάνω από 750 προϊόντα μεταξύ αυτών, φαρμακευτικά βότανα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά.

ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Φυτοθεραπεία είναι η σύγχρονη έκφραση της βοτανικής ιατρικής όπου γίνεται χημική και φαρμακευτική ανάλυση των δραστικών συστατικών που περιέχει το κάθε βότανο και της ακριβούς δράσης του στον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα θεραπευτικά φυτά αναμφισβήτητα αποτελούν ένα από τα πολυτιμότερα δώρα της φύσης προς την ανθρωπότητα. Η ανάπτυξη της κλασσικής ιατρικής σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς (Αίγυπτος, Ελλάδα, Ινδία, Κίνα, Ρωμαϊκή και Βυζαντινή αυτοκρατορία) εφαρμόστηκε με βάση την θεραπευτική δράση των βοτάνων.

Η βοτανική ιατρική, πριν την μεγάλη ανάπτυξη της φαρμακευτικής χημείας, είναι η εξέχουσα θεραπευτική προσέγγιση μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ακόμα και στην συμβατική δυτική επιστημονική ιατρική, ενώ ένα μεγάλο μέρος της μοντέρνας ιατρικής χρησιμοποιεί φάρμακα που προέκυψαν από την μελέτη και ανάλυση φυτών με θεραπευτικές ιδιότητες!

Βέβαια, η συνέργεια όλων των δραστικών ουσιών ενός θεραπευτικού φυτού είναι εκείνη που δημιουργεί την ιδιαίτερη και επιθυμητή θεραπευτική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ εξουδετερώνει ή περιορίζει κάποια πιθανή παρενέργεια που θα μπορούσε να εμφανίσει η μεμονωμένη χρήση κάποιου συστατικού που μπορούμε να ανιχνεύσουμε στο φυτό!

Με αυτόν τον τρόπο η Φυτοθεραπεία μπορεί να δώσει ασφαλείς, αξιόπιστες και αποτελεσματικές φυσικές λύσεις σε θέματα υγείας στο σύγχρονο άνθρωπο και να τον βοηθήσει να διατηρήσει την υγεία και τη ζωτικότητα του καθώς ξεδιπλώνονται τα χρόνια της ζωής του.

TOP
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς