ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

PREV
NEXT

100% ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Steps

Η Φυτοθεραπεία είναι η σύγχρονη έκφραση της βοτανικής ιατρικής.

ΥΓΕΙΑ, ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Steps

Ασφαλείς, αξιόπιστες και αποτελεσματικές φυσικές λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Contact

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ;

Steps

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Όραμα μας να διαθέσουμε στην αγορά φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς με γνώμονα την ποιότητα και τις προσιτές τιμές έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας, που επιθυμεί να προάγει την υγεία του, να καταναλώσει εξαιρετικής ποιότητας φυσικά προϊόντα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΠΟΛΗ

το ισχυρότερο αντιβιοτικό της φύσης

Η πατενταρισμένη σειρά E.P.I.D της Specchiasol με αποκηρωμένη πρόπολη, χαρίζει σε εσάς και στην οικογένειά σας ολοκληρωμένη προστασία ενάντια σε κρυολογήματα, πονόλαιμους και λοιμώξεις του αναπνευστικού, ενισχύοντας παράλληλα τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας.

Η εταιρία Specchiasol ιδρύθηκε το 1973 στη Βερόνα της Ιταλίας και έκτοτε παράγει πάνω απο 750 προϊόντα μεταξύ αυτών, φαρμακευτικά βότανα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά. Θεωρείται πλεόν μία απο τις σημαντικότερες εταιρίες στο χώρο της φυτοθεραπείας στον κόσμο.

Η εταιρία Crystal ιδρύθηκε το 1984 στην Αμερική και είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που παρουσίασε αποσμητικά προϊόντα απο μεταλλικά άλατα. Έκτοτε συνεχίζει να λανσάρει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα όπως την νέα σειρά Crystal essence 2014 .

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

VIEW ALL -
TOP
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς